IM Rosa
Ik ben Rosa, 28 jaar en opgeleid als kind- en jeugdpsycholoog en heb een enorme passie voor bewegen. Voor mijzelf en voor de mensen om mij heen vind ik het heel belangrijk dat ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Ieder mens is uniek. Gelukkig maar, want ieder heeft zo zijn eigen sterke punten waar de wereld wat rijker van wordt!
Mijn aanpak
Ik help door mensen te leren over hun binnenwereld en hen te laten ervaren hoe je die kennis kan toepassen in het dagelijks leven. Dit is een combi die voor mij het beste werkt. Leren en proberen. Vaak zit er al een van die twee in jou. Je bent goed in doen en vergeet soms een beetje na te denken. Of je bent juist een enorme denker maar neemt de stappen die daarna volgen niet. Een balans tussen deze twee is dus perfect, maar best lastig en heeft veel oefening nodig.
Ben jij gemotiveerd om over jezelf te leren en durf jij het avontuur aan te gaan? Dan is het een match en kan ik je hierbij helpen!

Mijn achtergrond

Naast de trainingen die ik voor InsideMovement geef,
werk ik als coach en behandelaar met gezinnen. 
Het allerbelangrijkst vind ik dat iedereen zichzelf mag zijn,
juist dan laat je de mooiste versie van jezelf zien.

Naast psycholoog ben ik opgeleid als weerbaarheidstrainer, yogadocent,
VideoHomeTrainer en in Acceptance and Commitment Therapy.

Hoofd
Ik kan afstand nemen van mijn gedachten. Ik weet dat ik niet mijn gedachten ben. Ik leef in het nu en kan genieten en plezier hebben. Ik weet waar ik goed in ben en wat mij uniek maakt. Ik kan keuzes maken die bij mij passen.

Hart
Ik weet wat ik voel. Ik durf mijn gevoelens er te laten zijn. Ik kan lastige gevoelens verdragen en accepteren. Ik vecht niet met emoties, en richt mijn energie op dingen die ik belangrijk vind.
Movement

Beweging
Ik ken mijn lichaam en ik durf op mijn lichaam te vertrouwen. Ik durf grenzen op te zoeken en ze te respecteren. Ik kan stappen zetten en vertrouw erop dat het zelfvertrouwen hierna zal komen.

Groei
Ik weet wie ik ben, waar ik goed in ben en wat mijn uitdagingen zijn. Ik ben trots op mijn kwetsbaarheden en op mijn unieke krachten. Ik kan mezelf motiveren om te doen waar ik gelukkig van word en weet dat ik ook lastige periodes aankan.